Wij verwachten

Wij verwachten na pasen ons Q nest van de Romerweide. En zo was het, op 20 april is het Q nest geboren. Moeder is Jitka van de Romerweide en vader is Belek vom Helmefeld.

Belek vom Belek vom Helmefeld kopHelmefeld is een zwartblonde reu met prachtige aftekening. Bartl, zoals Belek genoemd wordt, is een vriendelijke reu met een aardig portie buitdrift. Hij speurt graag en gaat ook graag mee naar de "Schutzdienst". Bartl leeft thuis met diverse dieren samen zonder enig probleem.

Toevallig hebben we recent zijn nakomelingen van het laatste nest gezien. De honden uit deze combinatie hadden een heel prettig karakter, nieuwsgierig, vrij en open. Honden die graag spelen met hun baas. We hopen in ons nest ook het fijne karakter terug te mogen zien.

Als u interesse heeft in een pup van ons, kunt u altijd contact met ons zoeken per mail of telefoon. Graag maken we een afspraak zodat we een keer kennis kunnen maken. We vinden het namelijk belangrijk onze pupkopers voor het nest te leren kennen. We zijn van mening dat het ook voor pupkopers belangrijk is kennis te maken met ons en onze honden. Zo krijgt u een idee hoe en waar de pups opgroeien.