We verwachten het R nest van de Romerweide Nana van de Romerweide x Primus von ArminiusWij verwachten het R-nestWij verwachten rond pasen ons R-nest van de Romerweide.

Eind januari werd onze Nana eindelijk loops. Voor dit nest hadden we ons de stabiele reu Primus von Arminius, uitgezocht. Primus is een prachtige vertegenwoordiger van het ras. Hij is een mooi getekende, krachtige reu met een zeer lieve kop met prachtige expressie. Van karakter is hij een geweldige reu. Wij zijn erg enthousiast over hem.  Het was heel leuk om bij ons eerste telefonische contact met de dekreu-eigenaresse te ontdekken, dat we elkaar al kenden. We waren al in 2005 in het prachtige Sauerland bij Anne. Toen hebben we Heros von Arminius bezocht voor een dekking.

 

De dekking

We verwachten het R nest Nana van de Romerweide x Primus von ArminiusNa een rit van ongeveer 2 uur, gedeeltelijk door een prachtig winterwonderland, heeft Nana Primus ontmoet. Allereerst begon het met een voorspel, maar het werd als snel serieuser voor allebei. Dezelfde dag vond de eerste dekking plaats. Toen we twee dagen later nog een keer Primus gingen bezoeken, waren zowel Nana als Primus helemaal door het dolle. Binnen een half uur vond er al een dekking plaats. De echo heeft bevestigd dat Nana drachtig is. Zowel wij als de dekreu-eigenaren zijn erg gelukkig.

Het nest wordt gefokt volgens de regels van de RZV, officiële rasvereniging binnen de VDH in Duitsland. Dit betekent dat beide ouderdieren een hd-onderzoek hebben gehad en een ogentest. Bovendien hebben in deze combinatie beide ouderdieren ook een hartonderzoek gehad.

Als u interesse hebt in een pup van ons, kunt u altijd contact met ons opnemen. We ontvangen u graag een keer om kennis te maken. Ons inziens is dit zowel voor ons als voor de potentiële pupkoper belangrijk. U krijgt dan ook een beeld van ons en van onze honden. We kunnen dan ook bespreken wat u zoekt.