Wij verwachten

Wij verwachten eind 2021 of begin 2022 een nest te fokken. Inmiddels heeft onze Jitka toestemming om ingezet te worden in de fokkerij. Ze heeft al haar gezondheidstesten op orde en heeft de ZTP bij de RZV doorstaan. We zijn momenteel druk zoekende naar een geschikte dekreu voor haar. We verwachtten haar loopsheid eigenlijk in oktober. Maar tot op heden is ze nog niet loops.

We verwachten pups van Belek vom HelmefeldWe hebben de passende reu voor Krek, gevonden. Belek vom Helmefeld is een zwartblonde reu met prachtige aftekening. Bärtl, zoals Belek genoemd wordt, is een vriendelijke reu met een aardig portie buitdrift. Hij speurt graag en gaat ook graag mee naar de "Schutzdienst". Bärtl leeft thuis met diverse dieren samen zonder enig probleem.

Belek vom Helmefeld kopToevallig hebben we recent zijn nakomelingen van het laatste nest gezien. De honden uit deze combinatie hadden een heel prettig karakter, nieuwsgierig, vrij en open. Honden die graag spelen met hun baas. We hopen in ons nest ook het fijne karakter terug te mogen zien.

We hebben nog geen reservereu. De aanvraag hiervoor loopt nog. Zodra we hier meer over weten, laten we dat uiteraard horen.

Krek laat ons wachten. Ze is nog altijd niet loops. Gezien haar gedrag in de roedel verwachten we het wel.

Als u interesse heeft in een pup van ons, kunt u altijd contact met ons zoeken per mail of telefoon. Graag maken we een afspraak zodat we een keer kennis kunnen maken. We vinden het namelijk belangrijk onze pupkopers voor het nest te leren kennen. We zijn van mening dat het ook voor pupkopers belangrijk is kennis te maken met ons en onze honden. Zo krijgt u een idee hoe en waar de pups opgroeien.