We verwachten een nest van Primus von ArminiusWe verwachten een neste van Nana van de RomerweideWij verwachten eind december/ begin januari de loopsheid van onze Nana van de Romerweide. Inmiddels hebben we enkele aanvragen voor een nest van Nana en hebben besloten om met haar nog een tweede en tevens laatste nest te willen fokken. Nana had al een nest in 2021 van tien pups. Als alles goed gaat, verwachten we het R-nest in de lente van 2023.

Na een zoektocht hebben we de reu voor Nana gevonden. Het is geworden de zwartblonde Primus von Arminius. We zijn erg blij met onze keus. Primus is een zeer ontspannen, vriendelijke reu. Er is met hem gewerkt in de IGP en op dit moment vooral veel met hem gespeurd. Qua gezondheid is hij helemaal in orde. We hopen dat Primus de pups ook nog wat van zijn aftekening mee gaat geven.

Het nest wordt gefokt volgens de regels van de RZV, officiële rasvereniging binnen de VDH in Duitsland. Dit betekent dat beide ouderdieren een hd-onderzoek hebben gehad en een ogentest. Bovendien hebben in deze combinatie beide ouderdieren ook een hartonderzoek gehad.

Als u interesse hebt in een pup van ons, kunt u altijd contact met ons opnemen. We ontvangen u graag een keer om kennis te maken. Ons inziens is dit zowel voor ons als voor de potentiële pupkoper belangrijk. U krijgt dan ook een beeld van ons en van onze honden. We kunnen dan ook bespreken wat u zoekt.