P-nest week 2

Blondjes P nest van de Romerweide week 2Ja, we zijn inmiddels al in de tweede week. Afgelopen week heeft Nana helaas diarree gehad, maar dat hebben we inmiddels weer onder controle. Het gaat super met haar. Hoewel ze zich de afgelopen week zeker niet ziek gevoeld heeft en alle pups zijn gelukkig aangekomen.  Neemt niet weg, dat we blij zijn dat dat probleem zich heeft opgelost.

We hebben de kleinere halsbandjes eindelijk binnen en kunnen nu de pups voor zover noodzakelijk kenmerken met een gekleurd bandje. Niet alle pups hebben een bandje gekrgen. Onze blonde kerel heeft geen halsband. Hij is prima te herkennen omdat hij de enige lichtblonde is. Zijn naam is Pinokkio. De twee blonde meisjes heten Peanut en Popcorn. Eén draagt een paars bandje. Wie de naam Peanut en wie Popcorn krijgt, moeten we later nog bepalen.

zwartblonde teven P nest van de Romerweide week 2

 

 

De zwartblonde teefjes dragen een wit, geel en roze bandje. Twee van deze meisjes hebben op dit moment nog een beetje wit aan de teentjes. Daarmee kunnen we ze ook uit elkaar houden, maar met halsbandjes is gemakkelijker. Zeker met het dagelijks wegen.

De zwartblonde reuen dragen een bruin, rood, blauw en groen bandje.

Bij de zwartblond zijn de aftekeningen nog verschillend. We hebben pups mer veel en weinig aftekening, maar hoe deze er in de toekomst uitziet, dat zullen we moeten afwachten.

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

VIDEO 4

GALERIJ WEEK 2