Week 8

Wat gebeurt er met het T-nest week 8

De tijd is gekomen en een deel van de pups is al gegaan. We zien verschillende pups nog terug op de puppycursus en natuurlijk op de jongehondendag. De eerste positieve berichten hebben we al terug van de nieuwe eigenaren. Dat is natuurlijk altijd leuk. Helaas hebben twee pupjes nog geen nieuw thuis gevonden.

Teagan, de blonde reu, heeft nog geen nieuw thuis. Teagan is een heel lief hondje. Hij is erg aanhankelijk en gevoelig en zoekt bij voorkeur een plaats op een rustig adres. Teagan is een enorme knuffel.

T-nest van de Romerweide wk8Tembi, een zwartblond teefje, zoekt ook nog een nieuw thuis. Tembi is een hondje met behoorlijk temperament. Ze heeft een sterk eigen willetje en probeert dit koste wat het kost door te drukken. Tembi is een vriendelijk hondje dat heel graag zal werken met haar baas. Gezien haar temperament is ervaring met honden een pre.

Gelukkig heeft Teagan een leuk nieuw thuis gevonden. Ondertussen is Tembi natuurlijk van alles aan het leren. Ze gaat mee wandelen, boodschappen doen, autorijden. Tembi is absoluut niet bang voor verkeer en erg mensvriendelijk. Ze heeft inmiddels geleerd dat het niet altijd haar wil wet is. Inmiddels is Tembi al wel twaalf weken geweest en nog altijd hopend op een leuk thuisadres.

Gelukkig heeft Tembi ook een leuk nieuw adres gevonden. Ze heeft het prima naar haar zin.