R nest week 8

R Wurf Woche 8, Ruby van de RomerweideHoe is het R nest week 8 gegaan? We hebben deze week werkelijk genoten. De pups zijn zo nieuwsgierig en actief. We proberen ze elke dag wat nieuws aan te bieden. En de kleintjes vinden het allemaal prima. In week 8 staat er veel op het programma. Natuurlijk een bezoek aan de dierenarts en dus weer een autorit. De pups doen het allemaal goed in de auto. Ze houden de bench netjes schoon en hebben ook niet overgegeven. Wel horen we ze af en toe, maar dat heeft vooral te maken met het feit dat ze opgesloten zitten en ze dus niet op ontdekkingstocht kunnen. En dat doen ze zo graag. Alle pups werden gezond bevonden en dat is altijd een opluchting.

R Wurf Woche 8Deze week zijn ook de dames van de fokcommissie van de RZV langs geweest om het nest op uiterlijk en gedrag te controleren. Alle pups waren open, vriendelijk en ondernemend. Ook hebben ze allemaal hun buitdrift getoond tijdens het korte testje. Er werden geen fokuitsluitende fouten vastgesteld. Dus we zijn super tevreden over het nest. Volgende week zullen de eerste pups alweer vertrekken.

Door gezondheidsomstandigheden heeft helaas een koper af moeten zeggen. Daarmee is er nog één reutje beschikbaar uit het nest. We hopen dat ook hij binnenkort naar zijn nieuwe adres mag verhuizen. Mocht u interesse hebben, neem gerust contact op met ons.