Hayaklause Marilyn (Roepnaam Joki)

Hayaklause Marilyn jeugdwinster Amsterdam 2015 kleinerHayaklause Marilyn maart 2016

Hayaklause Marilyn, roepnaam Joki, hebben we in mei 2015 naar Nederland gehaald.jZij is geboren op 30 januari 2015. Zij heeft een zwartblonde Fins gefokte moeder en een blond Duits gefokte vader. Onze blonde dame heeft een eigenzinnig karaktertje en bruist van temperament en werklust. We hebben met haar dus echt wat te doen. Ze is nergens bang van en zeer nieuwsgierig. We hebben bewust voor haar gekozen vanwege haar werklust. Ze is dan ook al ijverig aan het speuren en is hierbij soms moeilijk te stoppen.

Ze heeft bij diverse shows deelgenomen. Winner Amsterdam 2015, 1 uitmuntend en Jeugdwinster 2015. Eindhoven 2016, zeer goed. Kampioenschapsclubmatch HRN 2016, 2 uitmuntend in open klasse. Op de clubshow van de Österreichischer Klub der Hovawartfreunde 2016, 2 uitmuntend.

Haar HD-uitslag is HD-A. Ze heeft in middels de fokgeschiktheidskeuring bij de Hovawart Rasvereniging Nederland doorstaan. En ook de ogentest is inmiddels afgerond. Niks zou een nest van Joki nog in de weg moeten staan.