P-nest week 1

Vanaf 2 januari zijn we begonnen met het opnemen van de temperatuur, zodat we een beetje een idee zouden hebben, wanneer we de geboorte kunnen verwachten. En dat heeft geholpen.

6 Januari s'avonds werd Nana onrustig en liet ze voor het eerst geen goede eetlust zien. Dat waren de voortekenen voor de bevalling. Aan het eind van de avond ging het beginnen. Om 11 uur werd de eerste pup geboren, een prachtige zwartblonde reu. Binnen enkele seconden had hij de tepel al gevonden en begon met tanken.  Binnen een half uur volgde nr. 2, 3 en 4 ook. Dit waren twee zwartblonde en een blonde

Na een uur rust, kwam nr. 5, een zwartblond reu. Een half uur later werd deze gevolgd door een blonde teef en weer een half uur later een zwartblonde teef. En toen ging het ineens niet meer zo soepel. Nana was moe en het volgende pupje wilde niet echt meewerken. Maar uiteindelijk na anderhalf uur was ze er dan. Nana ontspande zich en viel in slaap, terwijl de pups tevreden lagen te drinken.

Ik ben toen toch maar even in het bedje gedoken. Na  2 uurtjes  onrustig  geslapen te  hebben,  ben  ik weer  opgestaan.  Verrassing!!!  Er  waren ineens twee pups bij gekomen. Tien pups totaal.

We zijn zeer gelukkig. Nana en de pups maken het goed

Klik hier voor Video van de pups.

GALERIJ WEEK 1