S-nest week 4

Hoe loopt nu alles met het S-nest week 4 ? Eindelijk hebben ze besloten de kist toch maar eens te verlaten en een beetje op ontdekkingstocht te gaan. Dus een extra kussen en deken buiten de kist gelegd. Denk je dat ze daar op gaan liggen, die kleine dreumessen? Niet, ze gaan gewoon op de vloer liggen. Deze week hebben ze een drukke week voor de boeg. Er komt bezoek. Dat is altijd leuk om te zien hoe ze daarop reageren. De eerste kennismaking met kinderen is goed verlopen. Maar het zijn elke keer nog maar korte wakkermomenten en daarna weer in diepe slaap en dromen. Dat kunnen ze goed. Je ziet ze dan tijdens het dromen bewegen en je hoort geluidjes van piepen en blaffen tot grommen. Zo ontzettend leuk. Ik kan er uren naar kijken en van genieten.

Deze week ook leuk weer gehad om eens buiten te spelen. Ze deden alsof dat de normaalste zaak van de wereld was, maar waren wel duidelijk heel moe van de nieuwe indrukken. Ze sliepen als roosjes.

Mama Joki kruipt nu regelmatig in de kist als de pups er uit zijn en zoekt zo voor zichzelf wat rust. Ze kunnen namelijk wel uit de kist komen, maar er terug in dat lukt de kleintjes niet. En daar maakt Joki dus dankbaar gebruik van. Want inmiddels zijn de tandjes er door en zelfs wat kiesjes, dus het zogen van de pupjes zal ongetwijfeld minder prettig worden. Dus zullen we toch binnenkort met de brokjes moeten beginnen. Inmiddels kunnen ze dat ook wel gebruik, hoewel ze bepaald niet mager zijn.

Film