Twirre van de RomerweideTWIRRE VAN DE ROMERWEIDE

11-05-2011    †  01-06-2021

Soon, zoals Twirre van de Romerweide genoemd werd, is niet als pup bij Jacobien gekomen. Jacobien had zich destijds aangemeld voor een pup uit het T-nest. Door omstandigheden kon dit helaas niet doorgaan. Toen ze zich later meldde omdat ze wel in de gelegenheid was een hovawart op te nemen, zochten we voor Twirre een nieuw thuis. Jacobien heeft altijd gezegd:"Het heeft zo moeten zijn dat ik toch een hond uit het T-nest krijg."
Helaas had Soon gezondheidsproblemen. Jacobien heeft al het mogelijke gedaan om Soon te helpen. Medicijnen, therapie, een speciaal ligbed, speciaal voer, alles heeft ze geprobeerd. Tegen het eind kon Soon alleen nog maar korte stukjes wandelen. Om te zorgen dat Soon dan toch ook eens op een andere plek kon wandelen, heeft Jacobien een loopkar aangeschaft. Op die manier kon ze Soon transporteren naar een ander wandelgebied.
Op 1 juni heeft Jacobien helaas toch moeten beslissen om Soon te laten gaan. Dat was een moeilijke beslissing, maar Jacobien heeft altijd geprobeerd het beste te doen voor Soon en zo ook nu.
Lieve Jacobien, hartelijk dank voor je tomeloze inzet en liefde voor Soon!!