Uzos van de Romerweide

UZOS VAN DE ROMERWEIDE

04-10-2007    †  15-02-2021

Op maandag 15 februari 2021 hebben wij onze geweldig lieve hond Othello moeten laten inslapen. Othello is geboren op 4 oktober 2007 samen met 2 broers en 6 zussen. Officieel is Othello geboren als Uzos van de Romerweide. In Nederland is 4 oktober dierendag. Niet alleen was Othello een bijzondere hond maar is ook op een bijzondere dag geboren. Vanaf de eerste ontmoeting met Othello was het meteen raak. Mijn dochter Océane ging op de grond zitten bij de puppy's en Othello kwam meteen naar haar toe gehuppeld om vervolgens op haar schoot te liggen. Het was liefde op het eerste gezicht.

Direct na de puppy cursus zijn we naar Ivoorkust geëmigreerd, om na een paar jaar terug te keren. Othello heeft het ook in Afrika geweldig gedaan. Als we met de frisbee gingen spelen kwamen de mensen naar de rand van het veld om te kijken. Othello kon zo hoog springen en lang in de lucht hangen dat hij horizontaal in de lucht zweefde en de frisbee uit de lucht greep.

We zullen Othello vooral herinneren als een echte familievriend. Hij was enorm lief voor het gezin, zeer stabiel, avontuurlijk en waakzaam. We hebben enorm veel van elkaar genoten! Het was ook een knappe hond en kreeg daardoor veel knuffels van kinderen die hem graag wilde aaien.

We kunnen de fokker Van de Romerweide met vertrouwen aanbevelen. Ze hebben ons goed geholpen en ten alle tijden te woord gestaan. Othello heeft geen bijzondere ziektes gehad en is gezond opgegroeid.

We zullen je missen Othello...

Liefs,

Océane, Marcel, Mandy, Morgan en Madelyn

Beste Océane, Marcel, Mandy, Morgan en Madelyn, hartelijk dank voor jullie zorg en liefde voor Othello!