R nest week 2

R nest week 2, gele bandje van de RomerweideR nest week 2 is begonnen. Aan het begin van de week hadden we kort wat probleempjes met diarree, maar dat heeft zich gelukkig snel opgelost. Mama Nana zorgt heel goed voor haar kroost en is heel oplettend. Als ze aan wat rust toe is, gaat ze buiten de kist liggen op een deken of gewoon op de vloer.  Deze week wilde ze ook weer graag een stuk wandelen en heeft heerlijk ontspannen rondgesnuffeld.  Toen we terugkwamen, was het nog lekker rustig bij de pups. Ze heeft de pups kort bekeken en vervolgens nog even genoten van de rust.

R Wurf Woche 2De pups komen goed aan. En als er eens eentje wat minder aankomt, dan komt die de dag erna weer meer aan. Het loopt dus allemaal zoals we graag zien. De eerste pup, de reu met het grijze bandje, heeft aan het begin van de week al een poging gewaagd om te lopen. En dat ging nog helemaal niet zo slecht, hoewel de oogjes nog niet open zijn.

Aan het eind van de week zijn bijna alle oogjes open. De pups worden duidelijk actiever en verkennen de kist al meer. Als ze tijdens het verschonen op een deken naast de kist liggen, gaan ze op ontdekkingsreis door de ruimte. Dus het wordt steeds ondernemender. Ik kijk al uit naar de echte ontdekkingsreis.

FOTO GALERIJ WEEK 2

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3