Q nest week 1

Q nest week 1Q nest week 1 is 20 april begonnen. De pups zijn in de late avond geboren. De geboorte ging bliksemsnel. Om 18.15 uur begonnen de weeen. De eerste pup, een zwartblonde reu, meldde zich om 18.45 uur. Om 20.55 uur kwam pup nummer 7, ook een zwartblonde reu, ter wereld. In totaal heeft Krek dus 7 pups in 2 uur op de wereld gezet. Krek was hiermee een beetje overdonderd. Maar na korte tijd raakte ze ontspannen en ging slapen. Dit was voor de pups een uitgelezen kans om na 2 uur eindelijk wat te drinken bij mama.

Hallo Q nest week 1En dan ineens om 00.00 uur komt pup nr. 8 ook kijken. Een half uur later meld zich wederom een zwartblonde reu, nummer 9. We hebben dus in het totaal 9 pups, 5 reuen en 4 teven, allemaal zwartblond. Krek heeft zich inmiddels ingeleefd in haar rol als moeder. Ze is erg zorgzaam en laat de pups goed drinken. Ondertussen rust ze goed uit van de razendsnelle geboorte.

Zoals jullie waarschijnlijk gezien hebben, hebben we ook de namen bekend gemaakt. De naam Quick Bartl heeft een heel speciale reden. Helaas hebben we moeten vernemen dat papa Bartl op eerste paasdag door een auto ongeluk om het leven is gekomen. We hebben dus bedacht dat we zijn naam in ere willen houden door 1 reu de naam Quick Bartl te geven.

We hebben de pups bandjes gegeven zodat ze makkelijker te onderscheiden zijn. De meisjes hebben de volgende kleuren: rood, oranje, wit en groen. De jongens hebben de kleuren zwart, grijs, blauw, lichtbruin en donkerbruin.