Elaine van de Romerweide

ELAINE VAN DE ROMERWEIDE

12-10-2002    † 03-11-2014

Elaine, haar naam betekent de vurige, de lichtontvlambare, en dit is eigenlijk een perfecte omschrijving van haar karakter, maar ze had ook nog andere heel fijne eigenschappen. Ze was een fantastisch maatje en nooit humeurig. Verder was ze leergierig, registreerde alles om zich heen, ze was waakzaam, lief voor pups en ze palmde iedereen voor zich in. Ze nodigde uit om aangehaald te worden.

Haar eerste levensjaar was ze een echte puber, met heel veel geduld en humor, heeft Charlotte haar opgevoed. Hoewel ze het ook af en toe andersom probeerde.

Ze was ontzettend vindingrijk, hield alles goed in de gaten en was het ondeugendste hondje van de klas. Bij haar laatste examen zakte ze omdat ze niet bleef liggen met de baas uit zicht (terwijl ze het perfect kon). Ze verliet haar plaats, opende het hek en vond haar baas. Geweldig toch, daar kun je niet boos om worden.

Ook hield ze van speuren en zoekspelletjes met haar speelgoed. Dit heeft ze tot het laatst toe gedaan. Achter de bal aanrennen deed je haar ook een groot plezier mee. Ze is altijd mee op vakantie gegaan, in hotels gedroeg ze zich voorbeeldig en ook in restaurants had niemand in de gaten dat ze er bij was.

Helaas komt aan alle goede dingen een eind en werd er in juli een tumor in haar buik geconstateerd, die niet operabel was. Ze is verwend zolang dat nog ging. En ineens was het over. Ze wilde niet meer eten, ze had pijn. We hebben haar in haar mandje in laten slapen, ze ging heel rustig en leek er vrede mee te hebben. Ze heeft een grote leegte achter gelaten, maar Charlotte heeft genoten van haar. En "onze vurige" heeft genoten van Charlotte.

Charlotte bedankt!