P-nest week 3

Wat gebeurt er in het P-nest week 3. Ontwormen daar is het nu de tijd voor. De pups krijgen ontwormingspasta en je moet die kopjes daarna eens zien. Ze kijken je vol afschuw aan. Echt lekker vinden ze het niet. Nana krijgt uiteraard ook een wormkuur, maar daar hebben we gewoon tabletten voor. En zij vindt het prima.

We hadden deze week wat problemen. De melkproductie van Nana was niet voldoende. Dus dan begint het echte werk voor ons. Want helaas kun je ze op deye leeftijd geen droge brokjes geven. We zijn begonnen met flessen, maar gelukkig zijn onze pups heel slim. Ze hadden al gauw door hoe je van een bakje melk kunt drinken. Wat voor ons een enorme verademing is. Nana heeft ze in de nacht nog gevoed en zo hebben we dat samen deze week gefixt en de pups komen weer aan.

De tijd van echt genieten begint nu pas echt. De pups beginnen wat rond te lopen en te spelen. En dat is geweldig, want nu zie je de karaktertjes langzaam aan gaan ontwikkelen. Ze horen en zien en reageren op de omgeving. Zo kennen ze het geluid van etenstijd al. Er wordt al geblaft en de pups verlaten regelmatig zelfstandig de werpkist. Dit is echt de tijd om te genieten.


VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

VIDEO 4

GALERIJ WEEK 3