Izzi van de Romerweide

IZZI VAN DE ROMERWEIDE

10-02-2004    † 28-03-2013

April 2004 ging Izzi verhuizen. Hij was een aparte hond voor Céline, Elvera en Marijke. In het begin ging hij mee in de buggy omdat hij natuurlijk nog niet ver mocht lopen. Naarmate hij groeide en volwassen werd, mocht hij steeds verder wandelen. Daar kreeg hij nooit genoeg van.

Bij de reünie van het I-nest was hij duidelijk de minst dominante. Er zat geen greintje kwaad in hem, hij was altijd vrolijk en sociaal naar andere honden.

Hij leefde samen met twee katten, ook hiermee was hij heel sociaal. Ze lagen zelfs soms met zijn drieen op de bank. Ook kreeg hij voor de nacht een deken op de bank. Hij stond s'avonds te kijken hoe zijn bedje werd opgemaakt. Na het uitgaan ging Céline vaak nog even bij hem liggen en viel dan soms met hem in slaap.

Izzi ging graag overal mee naar toe, autorijden was altijd een feest voor hem. Al was het maar om iemand op te halen.

Na een tijd merkte ze dat Izzi zijn hart niet regelmatig klopte, maar last heeft hij hiervan eigenlijk nooit gehad. Helaas ging hij in 2013 ineens hard achteruit. Hij liep niet ver meer, werd kortademig en zijn spiermassa verdween. Op donderdag 28 maart hebben Céline, Elvera en Marijke de zware keuze moeten maken. Hij is ingeslapen in hun armen en hij is in de tuin begraven.

De speciale band die onze zwarte met de kat Koekie had, was zelfs zichtbaar toen hij er niet meer was. Koekie ging iedere keer dat hij buiten kwam, op het zijn graf zitten. Uiteraard wordt hij erg gemist en heeft een grote leegte achter gelaten.

Céline, Elvera en Marijke, hartelijk dank voor alle liefde en zorg die jullie Izzi hebben gegeven.