R nest week 6

R nest week 6Hoe gaat het met het R nest week 6? Het was een week met veel nieuwe ervaringen. De pups hebben duidelijk meer uitdaging nodig. Alleen een leuk nieuw speeltje, daar hebben ze niet genoeg aan. We hebben diverse mensen op bezoek gehad. We zijn verder de tuin in gegaan met ze om te verkennen. Daar hebben de kleintjes gespeeld in het hoge gras en in het zand. De heuvel op en neer rennen. Na het spelen wisten ze precies hoe ze terug bij hun ren konden komen en renden daar dan ook zelfstandig naar toe.

Later in de week hebben we Alexx en Sven op bezoek gehad. Zij hebben een pup uit het eerste nest van Nana. Samen hebben we de pups meegenomen voor een korte boswandeling. Eerst met reuen en later met de teven.  Toen we met de dames gegaan zijn, was het al weer een stuk warmer en dat kon je ook wel merken aan de pups.

R Wurf Woche 6, Besuch an den KindernAan het eind van de week hebben we een uitstapje gemaakt naar een kindertehuis. Dat werd dan ook gelijk de eerste autorit. De pups hebben zich in het begin goed laten horen in de auto, maar later waren ze rustig. Geen van de pups is ziek geweest tijdens de autorit. Daar zijn we erg blij mee. Aangekomen bij het kindertehuis, mochten Nana en de pups vrij rondlopen in de tuin. Langzaam aan meldden zich steeds meer kinderen en hun begeleiders. Tussendoor hebben de pups daar ook nog heerlijk geslapen, om daarna weer verder te gaan met het ontdekken. De terugweg naar huis in de auto ging ook weer zonder problemen.

FOTOGALERIJ WEEK 6

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

VIDEO 4

VIDEO 5