P-nest week 5

P Wurf Woche 5 Im Zelt draussenP Wurf van de Romerweide Woche 5 schläftWat gebeurt er in het P-nest week 5? Een heleboel. De pups worden steeds actiever en spelen er lekker op los, zowel met elkaar als met speelgoed en er wordt elke dag iets nieuws ontdekt. Deze week hebben we de nageltjes weer eens geknipt. En dat zijn er genoeg, 180 stuks!! Dat lieten ze redelijk over zich heen komen, maar ik verwacht dat dit over twee weken een heel ander verhaal is.

Inmiddels gaan ze ook naar buiten, hoewel de kou in de loop van de week niet echt veel mogelijkheden bood voor de kleintjes. We hebben een rennetje buiten opgebouwd met heel toepasselijk een iglo(tentje). De tunnel wordt behalve als doorgang ook goed benut als slaapplaats. Na een kwartiertje dollen, merken we dat ze hun tent en tunnel opzoeken om te gaan slapen.

Door omstandigheden kunnen de pups niet direct vanuit het binnenverblijf zelfstandig naar buiten lopen, dus brengen we P Wurf Woche 5 im Schneeze naar het uitlooprennetje in de tuin. Dat zou lopend kunnen, maar als de pups zelf lopen, hebben we met 2 personen te weinig ogen en handen om de meute bij elkaar te houden, nieuwsgierige aapjes. Ze hebben bij hoge uitzondering al mogen tractor rijden zonder rijbewijs. En dat deden ze prima.

VIDEO 1
VIDEO 2
VIDEO 3
VIDEO 4
VIDEO 5

GALERIJ WEEK 5