Op 4 november hadden we een nestreünie georganiseerd voor het J-nest waarbij we ook gelijk de stambomen zouden overdragen.  Bijgaand zijn dan eindelijk de foto's. Als je op deze link klikt kun je ze bekijken. Uiteraard onze dank aan Marcel Beverloo voor de spectaculaire actiefoto's.

We hadden het hele nest compleet. Daar was ik erg trots op. Na wat gedronken te hebben met zijn allen bij binnenkomst hebben we de "kleintjes" eerst maar eens lekker laten ravotten. Uiteraard een prachtig fotomoment. Nadat de ergste onstuimigheid eruit was, hebben we nog een korte wandeling met ze gemaakt, waarbij de eigenaren alle tijd hadden om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Bij terugkomst nog genieten van wat drinken en een stukje cake. Met alle pups geoefend om gebitten te bekijken en ze kennis laten maken met andere taferelen die ze 11 maart bij de nakomelingenkeuring gaan meemaken.

Ik wil alle eigenaren bedanken voor hun geweldige inzet voor hun/onze pup en ik ben jullie dankbaar dat jullie er waren. Ik hoop jullie allemaal 11 maart weer te mogen begroeten bij de nakomelingenkeuring.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *