Unique van de Romerweide (Roepnaam Urban)

Unique van de Romerweide 2015 kopUnique van de Romerweide is een zwarte dochter van Destin. Ze is geboren op 4 oktober 2007. Unique van de Romerweide heeft erg veel weg van haar moeder in haar karakter. Ze is een erg vrolijke en aktieve hond. Ze heeft wel aanzienlijk meer pit binnen haar eigen roedel, maar met vreemde honden is ze erg sociaal. Unique van de Romerweide is een erg leergierige hond en is graag bezig. Hoewel knuffelen zeker wel haar ding is. Met Unique van de Romerweide wordt getraind in de gehoorzaamheid en breitensport.

Op 8 november is Unique van de Romerweide naar de MAG-test geweest. Ik vind dit altijd een spannend moment, hoewel ik voor de eerste keer eens niet zenuwachtig was. Ze deed de onderdelen samen met mij prima. De onderdelen alleen vond ze wel wat spannender, maar ze legde ze voldoende af. Dus is Unique van de Romerweide geslaagd voor de MAG-test. Ik ben erg trots want ze is tenslotte pas twee jaar oud terwijl de anderen allemaal ouder waren.

Unique van de Romerweide in de sneeuw 2015 Unique van de Romerweide laat zich ook in de showring goed zien. Unique van de Romerweide liep al verschillende keren uitmuntend en werd in 2012 Best in Show op de IHF Clubmatch in Groot-Brittanië.

In 2014 werd Unique van de Romerweide reserve beste teef bij de Holland Cup Amsterdam en ze werd tweede in de open klasse op de Winner 2014. Verder behaalde Unique van de Romerweide een BOB op de  kerstshow in  Cuijk.

In oktober 2014 heeft ze haar gedragstest bij de Hovawart Rasvereniging Nederland doorstaan.

In oktober 2015 deed ze haar prestatie van 2012 in Groot-Brittanië nog even over. Ze werd wederom Best in Show op de Clubmatch van de Hovawart Club Great Britain. Door haar goede prestaties aan het eind van 2015 in de show, is Unique van de Romerweide in december 2015 Veteranenkampioen geworden. We hopen met haar nog één reserve CAC te scoren en dan is ze ook officieel Nederlands Kampioen.

Unique van de Romerweide is de moeder van het T-nest.