Momenteel inzetbaar binnen onze kennelArizona van de Romerweide 2015 kop

Momenteel inzetbaar binnen onze kennel zijn de volgende honden. Zij hebben een gedragstest doorstaan bij de Hovawart Rasvereniging Nederland. Ook beschikken deze honden over correcte gezondheidsuitslagen. Met deze uitslagen bedoelen we de HD-uitslagen en de ogentest.

Wij hebben op dit moment een aantal goedgekeurde teven en één goedgekeurde dekreu binnen onze kennel. Onze reu Air Force Bohaemic is gefokt in Tsjechië. Buiten de HD-uitslag en ogentest, heeft hij ook een harttest ondergaan. Hieruit bleken geen afwijkingen. Voor meer info over onze honden verwijzen we u naar de eigen pagina van iedere hond.

Buiten het feit dat de honden voldoen aan de eisen van de HRN, vinden wij het vooral ook belangrijk dat onze honden sociaal zijn. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze honden live te ervaren. Onze honden zijn gewend in huis te leven en gaan dus ook regelmatig mee op uitstapjes in binnen- en buitenland. U kunt hierbij denken aan shows, trainingen, seminars, maar ook wandelingen, uit eten en inkopen doen.